Miljö Online Professional

Miljö Online Professional är vår dagliga nyhetstjänst för dig som arbetar professionellt med miljö- och hållbarhetsfrågor inom näringsliv, myndighet eller organisation. Vår ambition är att tjänsten ska fungera som ett praktiskt verktyg både för det dagliga arbetet och i det mer strategiska, långsiktiga tänkandet.

Sveriges bredaste nyhetsbevakning av miljö- och hållbarhetsfrågor
Vi kan erbjuda en heltäckande bevakning inom 18 olika ämnesområden. Det betyder att du får tillgång till alla väsentliga nyheter inom dina intresseområden med en enda tjänst. Du riskerar inte att missa viktiga nyheter eller få dubbel information. Du sparar tid!

Skräddarsy ditt eget nyhetsurval
Som kund väljer du själv ut vilka av våra 18 ämnesområden du vill bevaka. Det betyder att du slipper få nyheter som inte är relevanta för dig.

Läs dina nyheter när du har tid
Du läser ditt eget nyhetsflöde direkt på miljo-online.se eller som e-postutskick. Välj själv om du vill ha vårt e-postutskick varje vardag eller i annan valfri kombination av veckodagar (mån-fre). Vår webbplats är anpassad för mobila enheter. Du kan ta del av nyheterna via datorn, läsplattan eller mobilen.

Redaktionellt urval ger högt nyhetsvärde
Alla nyheter bedöms utifrån relevans och nyhetsvärde och sammanfattas kort. Vi refererar även till fördjupande artiklar, guider, goda exempel och rapporter. Vi är oberoende och reklamfria.

Kombinerad nyhetsbevakning för fler användare
Det är enkelt att lägga till fler användare. Många av våra kunder uppskattar möjligheten att låta sina medarbetare bevaka precis de ämnesområden som de behöver. Och detta till en låg kostnad: 360 kr per användare och år.

Vill du veta mer?
Ladda ner vår pdf med mer info om vilka ämnesområden vi bevakar, hur tjänsten fungerar och våra priser.
Miljö Online Professional (pdf)