Miljö Online Professional

Miljö Online Professional är vår digitala tjänst för daglig omvärldsbevakning av miljöfrågor.

Sveriges bredaste miljönyhetsbevakning
Vi kan erbjuda en heltäckande nyhetsbevakning inom 18 olika ämnesområden. Det betyder att du får tillgång till alla väsentliga nyheter inom dina intresseområden med en enda tjänst. Du riskerar inte att missa viktiga nyheter eller få dubbel information. Du sparar tid!

Skräddarsy ditt eget nyhetsurval
Som kund väljer du själv vilka av våra 18 ämnesområden du vill bevaka. Dessutom kan du när som helst ändra nyhetsurvalet.

Läs dina nyheter - så ofta eller sällan du vill
Nyheterna kan läsas direkt på miljo-online.se eller i vårt mailutskick. Välj själv om du vill ha vårt nyhetsutskick varje vardag eller i annan valfri kombination av veckodagar.

Läs i datorn, på surflattan eller i mobilen
Vår nyutvecklade webbplats är anpassad för mobila enheter. Du kan ta del av nyheterna via datorn, läsplattan eller mobilen.

Redaktionellt urval ger högt nyhetsvärde
Alla nyheter bedöms utifrån relevans och nyhetsvärde och sammanfattas kort. Om nödvändigt länkar vi till flera källor och i möjligaste mån ursprungskällan. Vi refererar även till fördjupande artiklar, guider och rapporter.

Kombinerad nyhetsbevakning för fler användare
Det är enkelt att lägga till fler användare. Många av våra kunder uppskattar möjligheten att låta sina medarbetare bevaka precis de ämnesområden som de behöver. Och detta till en låg kostnad: 360 kr per användare och år.

Sökbart nyhetsarkiv
På vår webbplats kan du söka fram nyheter ända sedan 2001.